Banken

Eetkamerbank Matz - Stone - Microfiber - 145 cm

€ 299,00

Eetkamerbank Matz is een echte topper in zijn segment! Matz is een super comfortabele, hippe en in het oog springende eetkamerbank waar je maar al te graag veel tijd op doorbrengt.

Hoekbank Siena - Army green - Fluweel - 2,5-Zits + Ottomane

€ 1.595,00

Bank Siena 2,5-zits + ottomane is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Siena 2,5-zits + ottomane vormt met zijn heerlijke losse kussens een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Siena items.

Bank Siena - Army green - Fluweel - 1-Zits

€ 525,00

Bank Siena 1-zits is een luxe, zeer kwalitatieve fauteuil, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Siena 1-zits vormt met zijn heerlijke losse kussens een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Siena items.

Hoekbank Salerno - Cognac - Microfiber - 2,5-Zits + Chaise Longue

€ 1.495,00

Bank Salerno 2,5-zits + chaise longue is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Salerno 2,5-zits + chaise longue vormt met zijn indrukwekkende design en heerlijke relax gedeelte een ontzettend comfortabele bank. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Salerno items.

Bank Verona - Koper - Fluweel - 1-Zits

€ 550,00

Bank Verona 1-zits is een luxe, zeer kwalitatieve fauteuil, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Verona 1-zits vormt met zijn heerlijke losse kussen een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Verona items.

Hoekbank Trento - Antraciet - Microfiber - Ottomane + 2,5-Zits

€ 1.295,00

Bank Trento ottomane + 2,5-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Trento ottomane + 2,5-zits zorgt met zijn robuuste en krachtige uiterlijk voor een statement in huis en heeft een comfortabele zit. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Trento items.

Bank Trento - Cognac - Microfiber - 2-Zits

€ 795,00

Bank Trento 2-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Trento 2-zits zorgt met zijn robuuste en krachtige uiterlijk voor een statement in huis en heeft een comfortabele zit. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Trento items.

Bank Genua - Antraciet - Microfiber - 1-Zits

€ 495,00

Bank Genua 1-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Genua 2-zits + corner + 2-zits vormt met zijn heerlijke losse kussens een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Genua items.

Bank Salerno - Cognac - Microfiber - 3-Zits

€ 895,00

Bank Salerno 3-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Salerno 3-zits vormt met zijn indrukwekkende design een ontzettend comfortabele bank. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Salerno items.

Bank Arezzo - Grijs - Microfiber - 1-Zits

€ 495,00

Bank Arezzo 1-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Arezzo 1-zits vormt met zijn heerlijke losse kussen een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Arezzo items.