Salontafels

Salontafel Zip - Rough - Hout

€ 319,00

Salontafel Zip is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met een zwart metalen Matrix poot een stoere en industriële tafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer! Salontafel Zip is een laagdrempelige tafel en makkelijk te combineren.

Salontafel Ziggy - Rough - Mangohout

€ 239,00

Salontafel Ziggy is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met een zwart metalen matrix poot een stoere en industriële tafel. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer! Salontafel Ziggy is een laagdrempelige tafel en makkelijk te combineren.

Salontafel Set Triplet - Rough - Mangohout

€ 249,00

Salontafel set Triplet bestaat uit drie tafels, gemaakt van grof mangohout en solide metaal. Triplet is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.

Salontafel Dex - Rough - Mangohout - Rond - 80 cm

€ 159,00

Salontafel Dex is gemaakt van mangohout en grof metaal en heeft naast zijn prachtige materialen ook nog eens het perfecte elegante en trendy ontwerp dat werkelijk in elke ruimte tot zijn recht komt. Dex zal schitteren op zijn plaats.

Salontafel Frisk - Zwart - Mangohout

€ 139,00

Salontafel set Frisk bestaat uit twee tafels, gemaakt van grof zwart mangohout en zwart metaal. Frisk is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten. Een echte speelse musthave!

Salontafel Bloc - Zwart - Mangohout

€ 279,00

Salontafel Bloc heeft zijn naam te danken aan het blokvormige design met een wel hele fraaie en speelse indeling om in op te kunnen bergen.

Salontafel Duo - Zwart - Mangohout

€ 169,00

Salontafel set Duo bestaat uit twee tafels, gemaakt van grof, zwart mangohout en solide metaal. Duo is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.

Salontafel Double - Zwart - Mangohout

€ 239,00

Salontafel set Double bestaat uit twee tafels, gemaakt van grof, zwart mangohout en solide metaal. Double is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.

Salontafel Set Duo - Rough - Hout

€ 169,00

Salontafelset Duo bestaat uit twee tafels, gemaakt van grof mangohout en solide metaal. Duo is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.

Salontafel Twain - Zwart - Mangohout

€ 169,00

Salontafel set Twain bestaat uit twee vierkante tafels, gemaakt van grof zwart mangohout en solide metaal. Twain is zo een ontzettend handige set die je door schuifruimte de mogelijkheid geeft de tafels geheel naar eigen wens neer te zetten.