Accessoires

Kapstok Frame - Zwart - Metaal - M

€ 59,00

Kapstok Frame is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Kapstok Swing - Zwart - Mangohout

€ 119,00

Kapstok Swing is een prachtige robuuste kapstok met genoeg ruimte om alle jassen op te kunnen hangen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vaste ophanghaken op het frame en het hangende gedeelte waar naar eigen smaak kledinghangers aan opgehangen kunnen worden.

Vloerkleed Dynamic - Naturel - Katoen - 160x140 cm

€ 129,00

Vloerkleed Dynamic is een vloerkleed waarin verschillende neutrale tinten elkaar hebben ontmoet. De naam heeft het kleed te danken aan de dynamische uitstraling wat voortkomt uit de kleine speelse lusjes die een leuk effect geven.

Kapstok Road - Zwart - Mangohout - M

€ 79,00

Kapstok Road M is een functioneel item met een ontzettend gaaf design gemaakt van grof mangohout en solide metaal. De kapstok biedt ruimte om veel aan op te hangen en is een prachtige toevoeging aan iedere hal.

Kapstok Crude - Zwart - Mangohout - M

€ 89,00

Kapstok Crude is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Kapstok Gruff - Zwart - Metaal - M

€ 69,00

Kapstok Gruff is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Vloerkleed Jute - Zwart - Jute - 90 cm

€ 34,50

Vloerkleed Jute M is een hip jute vloerkleed in de maat 90x90 cm, uitgevoerd in de trendy kleur zwart. Het prachtige, natuurlijke jute geeft het vloerkleed een natuurlijke en eigentijdse uitstraling boordevol karakter.