Accessoires

Vloerkleed Vintage - Antraciet - Katoen - 140x160 cm

€ 149,00 -46,98% € 79,00

Vloerkleed Vintage is een trendy kleed in de maat 140x160 cm, uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit elegante kleed met heel veel stijl zal een vloer sieren.

  • -46,98%
  • Bespaar 46,98%

Vloerkleed Dynamic - Naturel - Katoen - 160x140 cm

€ 129,00

Vloerkleed Dynamic is een vloerkleed waarin verschillende neutrale tinten elkaar hebben ontmoet. De naam heeft het kleed te danken aan de dynamische uitstraling wat voortkomt uit de kleine speelse lusjes die een leuk effect geven.

Kapstok Road - Zwart - Mangohout - M

€ 79,00

Kapstok Road M is een functioneel item met een ontzettend gaaf design gemaakt van grof mangohout en solide metaal. De kapstok biedt ruimte om veel aan op te hangen en is een prachtige toevoeging aan iedere hal.

Kapstok Crude - Zwart - Mangohout - M

€ 89,00

Kapstok Crude is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Kapstok Gruff - Zwart - Metaal - M

€ 69,00

Kapstok Gruff is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Kapstok Frame - Zwart - Metaal - M

€ 59,00

Kapstok Frame is voorzien van zwaar metaal dat bijdraagt aan het stoere karakter van de kapstok. Dankzij de strakke lijnen is het een zeer toegankelijke kapstok die in ieder interieur tot zijn recht komt.

Kapstok Swing - Zwart - Mangohout

€ 119,00

Kapstok Swing is een prachtige robuuste kapstok met genoeg ruimte om alle jassen op te kunnen hangen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vaste ophanghaken op het frame en het hangende gedeelte waar naar eigen smaak kledinghangers aan opgehangen kunnen worden.

Vloerkleed Jute - Zwart - Jute - 90 cm

€ 34,50

Vloerkleed Jute M is een hip jute vloerkleed in de maat 90x90 cm, uitgevoerd in de trendy kleur zwart. Het prachtige, natuurlijke jute geeft het vloerkleed een natuurlijke en eigentijdse uitstraling boordevol karakter.

Mobiele Airco 5000 BTU (1500watt)

€ 125,00

Deze mobiele airco is flexibel in gebruik en kan overal worden ingezet waar verkoeling nodig is. Mede dankzij het compacte design (31 x 31 x 64 cm) neemt de airconditioner zo min mogelijk ruimte in beslag en is deze gemakkelijk te verplaatsen. Het verkoelende effect is met een vermogen van 5000 BTU of 7000 BTU direct merkbaar en biedt u de gewenste verkoeling op warme zomerdagen. Het 5000 BTU koelvermogen is geschikt voor ruimtes tot 50m3. Hiermee is de airco prima voor gebruik op de slaapkamer mits u een raam heeft voor de 150cm lange afvoerslang. Verder wordt de airco geleverd met een wasbaar filter, afstandsbediening, 24-uurs timer en een schuifstuk voor het raam zodat de slang goed uit het raam geleid kan worden. Bovendien verbruikt de airco weinig energie en functioneert het apparaat niet alleen als luchtkoeler maar ook als luchtbevochtiger. Ook beschikt de airco over een display waarmee u de airco in verschillende standen kunt zetten.