Verlichting

Hanglamp Twist - Zwart - Vlas - M

€ 39,00

Hanglamp Twist is een bolvormige lamp gemaakt van vlasdraad. Zijn open draadstructuur zorgt voor een mooi lichteffect en een heerlijke sfeer.

Tafellamp Stripe - Zwart - Mangohout

€ 79,00

Tafellamp Stripe bestaat uit een prachtige mango houten driepoot gecombineerd met een kap van geweven katoen. De mooie open structuur zorgt voor een spectaculair lichteffect.

Tafellamp Multifunctional - Burned Steel - Metaal

€ 69,00

Lamp Multifunctional heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste metalen voetplaat en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Multifunctional tot een industrieel pronkstuk.

Hanglamp Grid - Zwart - Metaal - 34 cm

€ 79,00

Hanglamp Grid is uitgevoerd in de kleur zwart, is een robuuste lamp met stoere accenten. De metalen korf en grove bouten zorgen voor een industrieel karakter.

Lichtbron Led Kooldraadlamp Peer - Glas

€ 9,95
LED kooldraadlamp peer is een peervormige, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is. De lamp is warm van kleur (2200-2300 K) en zorgt hiermee voor nog meer sfeer. Deze lamp is uitermate geschikt voor open gewerkte lampen, zodat de bol met zijn prachtige LED draden zichtbaar blijft. De lamp is in het bezit van een E27 fitting.

• De LED kooldraadlamp is er in verschillende varianten
• De LED kooldraadlamp is energiezuinig in gebruik
• De LED kooldraadlamp is dimbaar, 4W en heeft een lichtopbrengst van 360 L

Lichtbron GU10 3 Stuks - Glas

€ 16,95
De GU10 LED is een dimbare, ronde lamp. De lamp heeft een warme daglicht kleur (3000 K) en zorgt hiermee voor functionele verlichting, ideaal voor spots en bepaalde wandlampen. De GU10 LED lampen zijn verpakt per 3.

Hanglamp Duisburg - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Duisburg is een enorm grote, robuuste lamp, uitgevoerd in de kleur zwart, geïnspireerd op de ouderwetse fabriekslamp.

Tafellamp Spot - Burned Steel - Metaal

€ 69,00

Tafellamp Spot is een handzame, luxe lamp vol industriële details en mogelijkheden. De kantelbare kap zorgt ervoor dat licht op de gewenste plaats schijnt.

Hanglamp Industry - Zwart - Metaal

€ 89,00

Hanglamp Industry is uitgevoerd in de kleur zwart en is een robuuste lamp voorzien van een prachtige glasplaat die Industry een extra luxe uitstraling geeft en zorgt dat het licht een mooie spreiding heeft waardoor extra sfeer gecreëerd wordt.

Vloerlamp Tuk-Tuk - Zwart - Metaal

€ 99,00

Vloerlamp Tuk-Tuk is uitgevoerd in zwart en heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste driepoot en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Tuk-Tuk tot een industrieel pronkstuk.

Hanglamp Korf - Burned Steel - Metaal - M

€ 99,00

Hanglamp Korf M is een karakteristieke lamp vol prachtige details, uitgevoerd in de kleur burned steel. De stevigheid van deze metalen lamp gaat hand in hand met de elegantie die Korf uitstraalt. De stoere korf en het robuuste touw zorgen voor een frisse en speelse twist.