Verlichting

Hanglamp Twist - Zwart - Vlas - M

€ 39,00

Hanglamp Twist is een bolvormige lamp gemaakt van vlasdraad. Zijn open draadstructuur zorgt voor een mooi lichteffect en een heerlijke sfeer.

Tafellamp Ring - Zwart - Metaal

€ 49,00

Tafellamp Ring is een trendy lamp en zijn naam zegt het al, een lamp om door een ringetje te halen! Ring is een prachtige trendy en open lamp uitgevoerd in zwart metaal. De kracht van deze lamp zit in zijn eenvoud, asymmetrie en luchtige look.

Hanglamp Lift - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Lift is een prachtige stalen lamp voorzien van een decoratieve houten katrol. Het horizontale en verticale lijnenspel zorgt ervoor dat er een gave schaduwwerking ontstaat op het moment dat de lamp brandt.

Hanglamp Tube - Zwart - Metaal

€ 179,00
Hanglamp Tube van LABEL51 is een zeer luxe hanglamp uitgevoerd in zwart. Zoals zijn naam al zegt bestaat Tube uit een cilindervormige basis voorzien van geperforeerd metaal, wat zorgt voor een gave schaduwwerking op het moment dat de lamp brandt.

Vloerlamp Tube - Zwart - Metaal

€ 199,00

Vloerlamp Tube is een zeer luxe en dimbare vloerlamp uitgevoerd in zwart. Zoals zijn naam al zegt bestaat Tube uit een cilindervormige basis voorzien van geperforeerd metaal, wat zorgt voor een gave schaduwwerking op het moment dat de lamp brandt.

Vloerlamp Dangle - Zwart - Metaal

€ 199,00

Vloerlamp Dangle is een robuuste metalen framelamp waarbij zijn naam het al zegt, deze lamp is voorzien van hangende lichtbronnen die het strakke design een leuk speels accent geeft. De open structuur zorgt voor een fantastische lichtopbrengst.

Vloerlamp Max - Metallic Grey - Metaal

€ 149,00

Vloerlamp Max in mat Burned Steel is bij uitstek een pronker in je interieur. Zet deze stoere vloerlamp naast een bank, bij een eettafel of in een werkkamer en het geeft een ruimte gelijk een industrieel karakter.

Hanglamp Strike - Zwart - Metaal

€ 89,00

De hanglamp Strike is zo'n typische lamp, die je overal mee kunt combineren. Op het eerste gezicht is het echt een industriële lamp met zijn stoere afwerking en ruwe coating, maar combineer hem maar eens met riet en houten accessoires.

Hanglamp Finn - Hout - Hout

€ 39,00

Hanglamp Finn is een lamp gemaakt van robuust mangohout. De kracht zit hem in zijn grootte. Door het bescheiden formaat vormt Finn de perfecte barlamp.

Hanglamp Rope - Lichtgrijs - Katoen - M

€ 49,00
Verlichting maakt sfeer en brengt echt wat extra. Zeker deze stoere design hanglamp Touw! De lamp is gemaakt van katoen en wordt standaard met een pendel geleverd.

Hanglamp Store - Wit - Metaal

€ 149,00

Creeër nu eindelijk die uitstraling in huis die je al zo lang zoekt! BestHomeDeals komt nu met deze parel onder de hanglampen. De Store Mat Wit is een robuuste fabriekslamp die perfect matcht in een vintage of industrieel interieur.

Tafellamp Loco - Zwart - Metaal

€ 59,00

Tafellamp Loco is een karakteristieke lamp met een opvallend, simplistisch design. De gave strakke lijnen gecombineerd met het toffe opvallende houten detail zorgt voor een designstuk op een tafel, dressoir of andere mooie plaats.