Barkrukken

Barkruk Milo - Antraciet - Microfiber

€ 129,00

Barkruk Milo is een stoere trendy en zeer comfortabele barkruk uitgevoerd in antraciet microvezel. De prettige zit wordt mogelijk gemaakt door de fijn gevormde zitting en de lichte vering in het frame. Zo worden lange avonden tafelen een feestje.

Barkruk Milo - Oker - Velours

€ 129,00

Barkruk Milo is een stoere trendy en zeer comfortabele barkruk uitgevoerd in oker velours. De prettige zit wordt mogelijk gemaakt door de fijn gevormde zitting en de lichte vering in het frame. Zo worden lange avonden tafelen een feestje.

Barkruk Milo - Zinc - Weave

€ 129,00

Barkruk Milo is een trendy en zeer comfortabele barkruk uitgevoerd in zinc weave. De prettige zit wordt mogelijk gemaakt door de fijn gevormde zitting en de lichte vering in het frame. Zo worden lange avonden tafelen een feestje.

Barkruk Jelt - Zinc - Weave

€ 129,00

Barkruk Jelt is een prachtige barkruk in de kleur zinc weave, waar comfort en verfijning samen komen. De prachtige blokstiksels in combinatie met het 3D effect door de extra vulling vormen een lust voor het oog!

Barkruk Jelt - Hunter - Velours

€ 129,00

Barkruk Jelt is een prachtige barkruk in de kleur hunter velours, waar comfort en verfijning samen komen. De prachtige blokstiksels in combinatie met het 3D effect door de extra vulling vormen een lust voor het oog!

Barkruk Jari - Antraciet - Velours

€ 189,00

Barkruk Jari is uitgevoerd in antraciet velours en heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.

Barkruk Jari - Zinc - Weave

€ 189,00

Barkruk Jari is uitgevoerd in zinc weave en heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.

Barkruk Jari - Cognac - Microfiber

€ 189,00

Barkruk Jari is uitgevoerd in cognac microvezel en heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.

Barkruk Jari - Army green - Ribcord

€ 189,00

Barkruk Jari is uitgevoerd in army ribcord en heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.

Barkruk Josh - Rust - Fluweel

€ 129,00

Barkruk Josh is een prachtige kruk uitgevoerd in rust fluweel waar comfort en verfijning samen komen. De mooie zitting met een speelse uitsparing in de rugleuning in combinatie met de fraaie zwarte poten maakt Josh tot een topper in zijn segment.