Barkrukken

Barkruk Enzo - Army green - Microfiber

€ 119,00

Barkruk Enzo is een vrij eenvoudige maar zeer stijlvolle barkruk uitgevoerd in de kleur army microvezel. Enzo is voorzien van hoogwaardige zwarte metalen poten die bijdragen aan het industriële uiterlijk van de kruk. De ronde rugleuning zorgt voor balans door de verder stoere barkruk een zachte uitstraling te geven.

Barkruk Josh - Rust - Fluweel

€ 129,00

Barkruk Josh is een prachtige kruk uitgevoerd in rust fluweel waar comfort en verfijning samen komen. De mooie zitting met een speelse uitsparing in de rugleuning in combinatie met de fraaie zwarte poten maakt Josh tot een topper in zijn segment.

Barkruk Milo - Antraciet - Microfiber

€ 129,00

Barkruk Milo is een stoere trendy en zeer comfortabele barkruk uitgevoerd in antraciet microvezel. De prettige zit wordt mogelijk gemaakt door de fijn gevormde zitting en de lichte vering in het frame. Zo worden lange avonden tafelen een feestje.

Barkruk Jari - Antraciet - Velours

€ 189,00

Barkruk Jari is uitgevoerd in antraciet velours en heeft wel een heel indrukwekkend design met zijn prachtige ronde vormen en armleuningen die achter de rugleuning doorlopen. Jari is het perfecte voorbeeld van design met maximaal comfort.