Sidetables

Sidetable Mangohout 120cm met 2 lades

€ 399,00 -37,59% € 249,00

Op zoek naar een industriële sidetable? 'Sidetable Mangohout 120cm' is met zijn robuuste en warme uitstraling de perfecte keuze en een absoluut pronkstuk in huis! De sidetable is gemaakt van rough massief mangohout met een gladde vlakke afwerking en heeft een doorlopend zwart metalen frame. Het model heeft twee lades en twee legplanken waardoor er zowel ruimte is om spullen op te bergen als ruimte om heerlijk mee te decoreren. Decoreren kan met verschillende leuke accessoires zoals bijvoorbeeld: fotolijstjes, lampen, planten of verschillende andere decor artikelen. Het meubel kan dus praktisch worden ingezet in een hal maar is ook uitermate geschikt voor het creëren van sfeer. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld keuken is de 'sidetable mangohout' een echte sfeermaker.

  • -37,59%
  • Bespaar -37%

Sidetable Zwart Mangohout 120cm met 2 lades

€ 399,00 -37,59% € 249,00

Op zoek naar een industriële sidetable? 'Sidetable Zwart Mangohout 120cm' is met zijn robuuste en warme uitstraling de perfecte keuze en een absoluut pronkstuk in huis! De sidetable is gemaakt van rough massief zwart mangohout met een gladde vlakke afwerking en heeft een doorlopend zwart metalen frame. Het model heeft twee lades en twee legplanken waardoor er zowel ruimte is om spullen op te bergen als ruimte om heerlijk mee te decoreren. Decoreren kan met verschillende leuke accessoires zoals bijvoorbeeld: fotolijstjes, lampen, planten of verschillende andere decor artikelen. Het meubel kan dus praktisch worden ingezet in een hal maar is ook uitermate geschikt voor het creëren van sfeer. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld keuken is de 'sidetable zwart mangohout' een echte sfeermaker.

  • -37,59%
  • Bespaar -37%

Sidetable Mangohout 3 planken 140x100cm

€ 269,00

Op zoek naar een mooie industriële sidetable? Dan is de ‘Sidetable Mangohout met 3 planken 140cm’ met zijn drie legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door mangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 3 legplanken en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer ‘Sidetable Mangohout met 3 planken 140cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelcollectie.

Sidetable Chili - Zwart - Mangohout

€ 499,00 -24,85% € 375,00

Sidetable Chili is een prachtig meubel uitgevoerd in zwart mangohout. De gave combinatie van mangohout en metaal zorgt ervoor dat het een stoer meubel is met een warm en sfeervol karakter waar je alle kanten mee op kunt.

  • -24,85%
  • Bespaar -24%

Sidetable Tampa - Rough - Mangohout

€ 499,00

Sidetable Tampa is een prachtig meubel uitgevoerd in rough mangohout. De gave combinatie van mangohout en metaal zorgt ervoor dat het een stoer meubel is met een warm en sfeervol karakter waar je alle kanten mee op kunt.

Sidetable Zwart Mangohout met 3 planken 90x100cm

€ 249,00

Op zoek naar een mooie industriële sidetable? Dan is de ‘Sidetable Zwart Mangohout met 3 planken 90cm’ met zijn drie legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door mangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 3 legplanken en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer ‘Sidetable Zwart Mangohout met 3 planken 90cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelcollectie.