Kasten

Sidetable Mangohout 120cm met 2 lades

€ 399,00 -37,59% € 249,00

Op zoek naar een industriële sidetable? 'Sidetable Mangohout 120cm' is met zijn robuuste en warme uitstraling de perfecte keuze en een absoluut pronkstuk in huis! De sidetable is gemaakt van rough massief mangohout met een gladde vlakke afwerking en heeft een doorlopend zwart metalen frame. Het model heeft twee lades en twee legplanken waardoor er zowel ruimte is om spullen op te bergen als ruimte om heerlijk mee te decoreren. Decoreren kan met verschillende leuke accessoires zoals bijvoorbeeld: fotolijstjes, lampen, planten of verschillende andere decor artikelen. Het meubel kan dus praktisch worden ingezet in een hal maar is ook uitermate geschikt voor het creëren van sfeer. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld keuken is de 'sidetable mangohout' een echte sfeermaker.

 • -37,59%
 • Bespaar -37%

TV-Meubel Zwart Visgraat Mangohout 165cm

€ 549,00

Het prachtige 'TV-Meubel Zwart Visgraat Mangohout 165cm' is gemaakt van diep donker mat zwart gezandstraald mangohout. Het mangohout is ingelegd in een visgraatpatroon waardoor het geheel een luxe en chique uitstraling krijgt. Het metalen onderstel en de metalen handgrepen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het model is voorzien van twee deuren met in het midden één lade en daarboven een open mediacenter. Hierdoor biedt het TV-Meubel voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen. 

Dressoir Zwart Visgraat Mangohout 210cm

€ 1.195,00 -33,5% € 794,68

Het prachtige 'Dressoir Zwart Visgraat Mangohout 210cm' is gemaakt van diep donker mat zwart gezandstraald mangohout. Het mangohout is ingelegd in een visgraatpatroon waardoor het geheel een luxe en chique uitstraling krijgt. Het metalen onderstel en de metalen handgrepen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het model is voorzien van twee deuren met in het midden 4 lades. Hierdoor biedt het Dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en bovenop sfeervolle decoratie aan te brengen. 

 • -33,5%
 • Bespaar -33%

Sidetable Zwart Mangohout 120cm met 2 lades

€ 399,00 -37,59% € 249,00

Op zoek naar een industriële sidetable? 'Sidetable Zwart Mangohout 120cm' is met zijn robuuste en warme uitstraling de perfecte keuze en een absoluut pronkstuk in huis! De sidetable is gemaakt van rough massief zwart mangohout met een gladde vlakke afwerking en heeft een doorlopend zwart metalen frame. Het model heeft twee lades en twee legplanken waardoor er zowel ruimte is om spullen op te bergen als ruimte om heerlijk mee te decoreren. Decoreren kan met verschillende leuke accessoires zoals bijvoorbeeld: fotolijstjes, lampen, planten of verschillende andere decor artikelen. Het meubel kan dus praktisch worden ingezet in een hal maar is ook uitermate geschikt voor het creëren van sfeer. In de woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld keuken is de 'sidetable zwart mangohout' een echte sfeermaker.

 • -37,59%
 • Bespaar -37%

Dressoir Mangohout 175cm

€ 950,00 -39,5% € 574,75

Op zoek naar een mooi industrieel dressoir? Het prachtige 'Dressoir Mangohout 175cm' is met zijn warme en robuust uitstraling de perfecte keuze! Het dressoir is gemaakt van rough massief mangohout en heeft een gladde vlakke afwerking welke het model in combinatie met de doorlopende zwart metalen poten een stoere look geeft. Mangohout is een duurzame en sterke houtsoort en dit zorgt voor extra lang plezier van je meubels. Het model is praktisch voorzien van twee deuren, 2 legplanken (hoogte tussen deze planken is 21cm) en 3 lades. Hierdoor biedt het dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen.

 • -39,5%
 • Bespaar -39%

Vakkenkast Zwart Visgraat Mangohout 90cm

€ 845,00 -€ 50,00 € 795,00

Deze prachtige 'Vakkenkast Zwart Visgraat Mangohout 90cm' is gemaakt van diep donker mat zwart gezandstraald mangohout. Het mangohout is ingelegd in een visgraatpatroon waardoor het geheel een luxe en chique uitstraling krijgt. Het metalen frame en de metalen handgrepen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het model is voorzien van vier deuren, 2 open ruimtes en 4 lades. Hierdoor biedt de vakkenkast voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen. 

 • -€ 50,00
 • -€ 50,00

Boekenrek Mangohout Lang 55x200cm

€ 229,00

Op zoek naar een mooi industrieel boekenrek? Dan is het ‘Boekenrek Mangohout Lang 55x200cm’ met zijn vijf legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door mangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 5 legplanken (38,5cm tussenruimte) en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer het ‘Boekenrek Mangohout Lang 55x200cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelserie. 

Dressoir Zwart Mangohout 175cm

€ 950,00 -50% € 475,00

Op zoek naar een mooi industrieel dressoir? Het prachtige 'Dressoir Zwart Mangohout 175cm' is met zijn zwarte en robuuste uitstraling de perfecte keuze! Het dressoir is gemaakt van rough massief zwart mangohout en heeft een gladde vlakke afwerking welke het model in combinatie met de doorlopende zwart metalen poten een stoere look geeft. Mangohout is een duurzame en sterke houtsoort en dit zorgt voor extra lang plezier van je meubels. Het model is praktisch voorzien van twee deuren, 2 legplanken (hoogte tussen deze planken is 21cm) en 3 lades. Hierdoor biedt het dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen.

 • -50%
 • Bespaar -50%

Boekenkast Zwart Mangohout 120x200cm

€ 399,00 -25,06% € 299,00

Op zoek naar een mooie industriële boekenkast? Dan is de ‘Boekenkast Zwart Mangohout 120cm’ met zijn vijf legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door zwartmangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 5 legplanken (38,5cm tussenruimte) en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer de ‘Boekenkast Zwart Mangohout 120cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelserie. 

 • -25,06%
 • Bespaar -25%

Sidetable Mangohout 3 planken 140x100cm

€ 269,00

Op zoek naar een mooie industriële sidetable? Dan is de ‘Sidetable Mangohout met 3 planken 140cm’ met zijn drie legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door mangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 3 legplanken en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer ‘Sidetable Mangohout met 3 planken 140cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelcollectie.

Boekenrek Zwart Mangohout 90x100cm

€ 229,00

Op zoek naar een mooi industrieel boekenrek? Dan is het ‘Boekenrek Zwart Mangohout 90cm’ met zijn drie legplanken en zwart doorlopende metalen frame de perfecte keuze! Door zwart mangohout te combineren met zwart gepoedercoat metaal krijgt jouw interieur een industriële- en landelijke uitstraling. Het meubel heeft in totaal 3 legplanken en biedt daarmee voldoende ruimte om eindeloos mee te decoreren of spullen op neer te leggen. Combineer ‘Boekenrek Zwart Mangohout 90cm’ met andere artikelen uit onze mangohouten meubelcollectie.

Tv-meubel Bolivia - Rough - Mangohout

€ 649,00

Tv-meubel Bolivia is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Bolivia. Tv-meubel Bolivia kenmerkt zich dan ook door de prachtige horizontaal en verticaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Het indrukwekkende zwarte frame geeft de illusie dat de kast zweeft. Kortom, een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.