Bijzettafels

Bijzettafel Pebble - Rough - Mangohout - Rond - 45 cm

€ 119,00 -24,37% € 90,00

Bijzettafel Pebble is een gave tafel met een sensationeel design. Pebble is gemaakt van rough mangohout met een constructief metalen onderstel, voorzien van fraaie steenvormige uitsparingen.

  • -24,37%
  • Bespaar -24%

Bijzettafel Pixel - Mint - Metaal - M

€ 99,00 -30,3% € 69,00

Bijzettafel Pixel mat mint M is een super trendy verschijning. Met zijn speelse lijnenspel en mooie mango houten blad een kunstwerk op zich.

  • -30,3%
  • Bespaar -30%

Bijzettafel Saria - Zwart - Mangohout - Rond - 44 cm

€ 89,00
Geef je huis karakter met een stoere salontafel! Salontafel Saria staat stabiel op drie ijzeren poten. De lijst onder het blad is ook van ijzer. Op de rand zijn de lasnaden nog zichtbaar, wat bijdraagt aan het industriële karakter.

Bijzettafel Dex - Rough - Mangohout - Rond - 60 cm

€ 99,00

Bijzettafel Dex is gemaakt van mangohout en grof metaal heeft naast zijn prachtige materialen ook nog eens het perfecte elegante en trendy ontwerp dat werkelijk in elke ruimte tot zijn recht komt. Dex zal schitteren op zijn plaats.

Sidetable Vintage - Rough - Mangohout - 110x35 cm

€ 379,00
Sidetable Vintage is precies dat industriele tafeltje dat je in een gang of hal wilt hebben staan. Op sidetable Vintage leg je even snel wat spulletjes neer of je gebruikt deze leuke sidetable om er je mooiste accessoires op te presenteren.

Bijzettafel Box - Rough - Mangohout - 60x60 cm

€ 139,00

Een combinatie van hout en metaal kan heel mooi uitpakken. Dat bewijst deze Box bijzettafel 60x60 wel. Het zwart metalen onderstel contrasteert prachtig met het warmere, mango houten blad en heeft hierdoor een stoere uitstraling.

Bijzettafel Slide - Rough - Mangohout

€ 119,00

Laptoptafel Slide is een stoere tafel met een speels zeshoekig design, uitgevoerd in mangohout en metaal. Zijn naam zegt het al, deze tafel is makkelijk aan een bank te schuiven om zo alles bij de hand te hebben, kortom, een echte musthave!

Bijzettafel Move - Zwart - Hout

€ 119,00

Laptoptafel Move is een stoere tafel met een rechthoekig design, uitgevoerd in zwart mangohout en metaal. Zijn naam zegt het al, deze tafel is makkelijk aan een bank te schuiven om zo alles bij de hand te hebben, kortom, een echte musthave!