Hanglampen

Hanglamp Twist - Zwart - Vlas - M

€ 39,00

Hanglamp Twist is een bolvormige lamp gemaakt van vlasdraad. Zijn open draadstructuur zorgt voor een mooi lichteffect en een heerlijke sfeer.

Hanglamp Grid - Zwart - Metaal - 34 cm

€ 79,00

Hanglamp Grid is uitgevoerd in de kleur zwart, is een robuuste lamp met stoere accenten. De metalen korf en grove bouten zorgen voor een industrieel karakter.

Hanglamp Duisburg - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Duisburg is een enorm grote, robuuste lamp, uitgevoerd in de kleur zwart, geïnspireerd op de ouderwetse fabriekslamp.

Hanglamp Industry - Zwart - Metaal

€ 89,00

Hanglamp Industry is uitgevoerd in de kleur zwart en is een robuuste lamp voorzien van een prachtige glasplaat die Industry een extra luxe uitstraling geeft en zorgt dat het licht een mooie spreiding heeft waardoor extra sfeer gecreëerd wordt.

Hanglamp Korf - Burned Steel - Metaal - M

€ 99,00

Hanglamp Korf M is een karakteristieke lamp vol prachtige details, uitgevoerd in de kleur burned steel. De stevigheid van deze metalen lamp gaat hand in hand met de elegantie die Korf uitstraalt. De stoere korf en het robuuste touw zorgen voor een frisse en speelse twist.

Hanglamp Dome - Metallic Grey - Metaal

€ 69,00

Hanglamp Dome is een prachtig grote robuuste lamp die je interieur helemaal compleet maakt. Een fijn afgewerkte industriele topper die je maar al te graag van mooi licht voorziet.

Hanglamp Roof - Zwart - Metaal

€ 199,00

Hanglamp Roof is een bijzonder grote stalen lamp in de vorm van een driehoekig prisma. De lamp biedt de mogelijkheid maar liefst vier lichtbronnen te laten branden waardoor deze lamp ontzettend goed tot zijn recht komt boven een eettafel.

Hanglamp Fuse - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Fuse is een prachtige stalen lamp voorzien van een decoratieve metalen katrol. Het horizontale en verticale lijnenspel zorgt ervoor dat er een gave schaduwwerking ontstaat op het moment dat de lamp brandt.

Hanglamp Stripe - Wit - Katoen

€ 99,00

Hanglamp Stripe bestaat uit een witte katoenen pendel waar een prachtige cilindervormige kap van wit geweven katoen aan hangt. De mooie open structuur zorgt voor een spectaculair lichteffect.

Hanglamp Lift - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Lift is een prachtige stalen lamp voorzien van een decoratieve houten katrol. Het horizontale en verticale lijnenspel zorgt ervoor dat er een gave schaduwwerking ontstaat op het moment dat de lamp brandt.