Hanglampen

Hanglamp Twist - Zwart - Vlas - M

€ 39,00

Hanglamp Twist is een bolvormige lamp gemaakt van vlasdraad. Zijn open draadstructuur zorgt voor een mooi lichteffect en een heerlijke sfeer.

Hanglamp Lift - Zwart - Metaal

€ 149,00

Hanglamp Lift is een prachtige stalen lamp voorzien van een decoratieve houten katrol. Het horizontale en verticale lijnenspel zorgt ervoor dat er een gave schaduwwerking ontstaat op het moment dat de lamp brandt.

Hanglamp Tube - Zwart - Metaal

€ 179,00
Hanglamp Tube van LABEL51 is een zeer luxe hanglamp uitgevoerd in zwart. Zoals zijn naam al zegt bestaat Tube uit een cilindervormige basis voorzien van geperforeerd metaal, wat zorgt voor een gave schaduwwerking op het moment dat de lamp brandt.

Hanglamp Seal - Burned Steel - Metaal

€ 89,00

Hanglamp Seal is een stoere robuuste hanglamp geïnspireerd op oude scheepvaartlampen. Zijn naam zegt het al, het enorme glaswerk wordt afgesloten door een prachtige metalen korf.

Hanglamp Timber - Rough - Mangohout

€ 99,00

Hanglamp Timber is een speelse lamp met een opvallend en uniek design. Timber biedt ruimte om maar liefst vijf lichtbronnen te plaatsen, voor de maximale lichtopbrengst. De robuuste houten basis gecombineerd met de speelse strijkijzerkoorden in verschillende lengtes maken deze lamp tot een sensationeel item.

Hanglamp Loco - Zwart - Metaal

€ 139,00

Hanglamp Loco is een karakteristieke lamp met een opvallend, simplistisch design. Loco biedt ruimte om maar liefst acht lichtbronnen te plaatsen, voor de maximale lichtopbrengst. De gave strakke lijnen gecombineerd met de toffe opvallende houten details zorgen voor een designstuk aan het plafond.

Hanglamp Store - Wit - Metaal

€ 149,00

Creeër nu eindelijk die uitstraling in huis die je al zo lang zoekt! BestHomeDeals komt nu met deze parel onder de hanglampen. De Store Mat Wit is een robuuste fabriekslamp die perfect matcht in een vintage of industrieel interieur.

Hanglamp Rope - Lichtgrijs - Katoen - M

€ 49,00
Verlichting maakt sfeer en brengt echt wat extra. Zeker deze stoere design hanglamp Touw! De lamp is gemaakt van katoen en wordt standaard met een pendel geleverd.

Hanglamp Finn - Hout - Hout

€ 39,00

Hanglamp Finn is een lamp gemaakt van robuust mangohout. De kracht zit hem in zijn grootte. Door het bescheiden formaat vormt Finn de perfecte barlamp.

Hanglamp Strike - Zwart - Metaal

€ 89,00

De hanglamp Strike is zo'n typische lamp, die je overal mee kunt combineren. Op het eerste gezicht is het echt een industriële lamp met zijn stoere afwerking en ruwe coating, maar combineer hem maar eens met riet en houten accessoires.

Hanglamp Dock - Grijs - Metaal

€ 119,00

Hanglamp Dock is een robuuste lamp voorzien van een prachtige katrol. De glasplaat geeft Dock een extra luxe uitstraling en zorgt ervoor dat het licht een mooie spreiding geeft waardoor extra sfeer gecreëerd wordt.

Hanglamp Rootz - Wit - Metaal

€ 139,00 -28,78% € 99,00

Hanglamp Rootz is een lamp met een prachtig design, gemaakt van wit metaal en naturel mangohout. Een perfecte sfeermaker in huis vol mooie details.

  • -28,78%
  • Bespaar -28%