Tafellampen

Tafellamp Stripe - Zwart - Mangohout

€ 79,00

Tafellamp Stripe bestaat uit een prachtige mango houten driepoot gecombineerd met een kap van geweven katoen. De mooie open structuur zorgt voor een spectaculair lichteffect.

Tafellamp Multifunctional - Burned Steel - Metaal

€ 69,00

Lamp Multifunctional heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste metalen voetplaat en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Multifunctional tot een industrieel pronkstuk.

Tafellamp Spot - Burned Steel - Metaal

€ 69,00

Tafellamp Spot is een handzame, luxe lamp vol industriële details en mogelijkheden. De kantelbare kap zorgt ervoor dat licht op de gewenste plaats schijnt.

Tafellamp Tuk-Tuk - Zwart - Metaal

€ 69,00

Tafellamp Tuk-Tuk is uitgevoerd in zwart en heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste driepoot en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Tuk-Tuk tot een industrieel pronkstuk.

Tafellamp Grid - Rust - Metaal

€ 69,00

Tafellamp Grid is uitgevoerd in de kleur rust en is een robuuste lamp met stoere accenten. De metalen korf en grove bouten zorgen voor een industrieel karakter. Een echte musthave waar je alle kanten mee op kunt.

Tafellamp Seal - Burned Steel - Metaal

€ 59,00

Tafellamp Seal is een stoere robuuste tafellamp geïnspireerd op oude scheepvaartlampen. Zijn naam zegt het al, het enorme glaswerk wordt afgesloten door een prachtige metalen korf.

Tafellamp Cap - Burned Steel - Metaal

€ 79,00

Tafellamp Cap in de kleur burned steel heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige design. De grote metalen kap is namelijk voorzien van een ‘petje’ die Cap extra karakter en het geheel een speelse touch geeft.

Tafellamp Loco - Zwart - Metaal

€ 59,00

Tafellamp Loco is een karakteristieke lamp met een opvallend, simplistisch design. De gave strakke lijnen gecombineerd met het toffe opvallende houten detail zorgt voor een designstuk op een tafel, dressoir of andere mooie plaats.

Tafellamp Dangle - Zwart - Metaal

€ 79,00

Tafellamp Dangle is een robuuste metalen framelamp waarbij zijn naam het al zegt, deze lamp is voorzien van hangende lichtbronnen die het strakke design een leuk speels accent geeft. De open structuur zorgt voor een fantastische lichtopbrengst.

Tafellamp Tube - Zwart - Metaal

€ 149,00

Tafellamp Tube is een zeer luxe en dimbare tafellamp uitgevoerd in zwart. Zoals zijn naam al zegt bestaat Tube uit een cilindervormige basis voorzien van geperforeerd metaal, wat zorgt voor een gave schaduwwerking op het moment dat de lamp brandt.