Tafellampen

Tafellamp Ring - Zwart - Metaal

€ 49,00

Tafellamp Ring is een trendy lamp en zijn naam zegt het al, een lamp om door een ringetje te halen! Ring is een prachtige trendy en open lamp uitgevoerd in zwart metaal. De kracht van deze lamp zit in zijn eenvoud, asymmetrie en luchtige look.

Tafellamp Stripe - Zwart - Mangohout

€ 79,00

Tafellamp Stripe bestaat uit een prachtige mango houten driepoot gecombineerd met een kap van geweven katoen. De mooie open structuur zorgt voor een spectaculair lichteffect.

Tafellamp Dangle - Zwart - Metaal

€ 79,00

Tafellamp Dangle is een robuuste metalen framelamp waarbij zijn naam het al zegt, deze lamp is voorzien van hangende lichtbronnen die het strakke design een leuk speels accent geeft. De open structuur zorgt voor een fantastische lichtopbrengst.

Tafellamp Muse - Goud - Metaal

€ 89,00

Tafellamp Muse is geïnspireerd op retro microfoons en is uitgevoerd in antiek goud gecombineerd met zwart. Met zijn ronde vormen en uitgesproken materialen en structuren is Muse een moderne en stoere lamp. Kortom, een fijne musthave om sfeer mee te creëren.

Tafellamp Toad - Goud - Metaal

€ 69,00

Tafellamp Toad is uitgevoerd in antiek goud en zwart en is met zijn natuurlijke en elegante vormen een opvallende designlamp in een stoer jasje. Dat maakt Toad tot een veelzijdige sfeermaker in huis.

Tafellamp Globe - Goud - Metaal

€ 85,00

Tafellamp Globe is uitgevoerd in antiek goud en zwart en is met zijn natuurlijke en elegante vormen een opvallende designlamp in een stoer jasje. Dat maakt Globe tot een veelzijdige sfeermaker in huis.

Tafellamp Tube - Zwart - Metaal

€ 149,00

Tafellamp Tube is een zeer luxe en dimbare tafellamp uitgevoerd in zwart. Zoals zijn naam al zegt bestaat Tube uit een cilindervormige basis voorzien van geperforeerd metaal, wat zorgt voor een gave schaduwwerking op het moment dat de lamp brandt.

Tafellamp Loco - Zwart - Metaal

€ 59,00

Tafellamp Loco is een karakteristieke lamp met een opvallend, simplistisch design. De gave strakke lijnen gecombineerd met het toffe opvallende houten detail zorgt voor een designstuk op een tafel, dressoir of andere mooie plaats.

Tafellamp Multifunctional - Burned Steel - Metaal

€ 69,00

Lamp Multifunctional heeft een prachtig design. De combinatie van de robuuste metalen voetplaat en de gave grote lamp, geïnspireerd op de koplampen van motoren maakt Multifunctional tot een industrieel pronkstuk.

Tafellamp Cap - Burned Steel - Metaal

€ 79,00

Tafellamp Cap in de kleur burned steel heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige design. De grote metalen kap is namelijk voorzien van een ‘petje’ die Cap extra karakter en het geheel een speelse touch geeft.