Dressoirs

Dressoir Mangohout 175cm

€ 950,00 -39,5% € 574,75

Op zoek naar een mooi industrieel dressoir? Het prachtige 'Dressoir Mangohout 175cm' is met zijn warme en robuust uitstraling de perfecte keuze! Het dressoir is gemaakt van rough massief mangohout en heeft een gladde vlakke afwerking welke het model in combinatie met de doorlopende zwart metalen poten een stoere look geeft. Mangohout is een duurzame en sterke houtsoort en dit zorgt voor extra lang plezier van je meubels. Het model is praktisch voorzien van twee deuren, 2 legplanken (hoogte tussen deze planken is 21cm) en 3 lades. Hierdoor biedt het dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen.

  • -39,5%
  • Bespaar -39%

Dressoir Zwart Mangohout 175cm

€ 950,00 -50% € 475,00

Op zoek naar een mooi industrieel dressoir? Het prachtige 'Dressoir Zwart Mangohout 175cm' is met zijn zwarte en robuuste uitstraling de perfecte keuze! Het dressoir is gemaakt van rough massief zwart mangohout en heeft een gladde vlakke afwerking welke het model in combinatie met de doorlopende zwart metalen poten een stoere look geeft. Mangohout is een duurzame en sterke houtsoort en dit zorgt voor extra lang plezier van je meubels. Het model is praktisch voorzien van twee deuren, 2 legplanken (hoogte tussen deze planken is 21cm) en 3 lades. Hierdoor biedt het dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en sfeervolle decoratie aan te brengen.

  • -50%
  • Bespaar -50%

Dressoir Zwart Visgraat Mangohout 210cm

€ 1.195,00 -33,5% € 794,68

Het prachtige 'Dressoir Zwart Visgraat Mangohout 210cm' is gemaakt van diep donker mat zwart gezandstraald mangohout. Het mangohout is ingelegd in een visgraatpatroon waardoor het geheel een luxe en chique uitstraling krijgt. Het metalen onderstel en de metalen handgrepen zijn afgewerkt met een zwarte poedercoating. Het model is voorzien van twee deuren met in het midden 4 lades. Hierdoor biedt het Dressoir voldoende ruimte om spullen op te bergen en bovenop sfeervolle decoratie aan te brengen. 

  • -33,5%
  • Bespaar -33%

Dressoir Cali - Zwart - Acaciahout

€ 699,00

Dressoir Cali is een prachtig meubel uitgevoerd in zwart acaciahout. Een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Dressoir Bolivia - Rough - Mangohout

€ 899,00

Dressoir Bolivia is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Bolivia. Dressoir Bolivia kenmerkt zich dan ook door de prachtige horizontaal en verticaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Het indrukwekkende zwarte frame geeft de illusie dat de kast zweeft. Kortom, een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

Dressoir Glasgow - Rough - Mangohout - 190 cm

€ 1.049,00

Dressoir Glasgow is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met de zwarte metalen sledepoten een stoer en industrieel dressoir. Het meubel heeft enorm veel kleurschakeringen waardoor het een extra levendige uitstraling krijgt en zorgt voor lekker veel sfeer!

Dressoir Chili - Zwart - Mangohout

€ 949,00

Dressoir Chili is een prachtig meubel uitgevoerd in zwart mangohout. De gave combinatie van mangohout en metaal zorgt ervoor dat het een stoer meubel is met een warm en sfeervol karakter waar je alle kanten mee op kunt.

Dressoir Tampa - Rough - Mangohout

€ 949,00

Dressoir Tampa is een prachtig meubel uitgevoerd in rough mangohout. De gave combinatie van mangohout en metaal zorgt ervoor dat het een stoer meubel is met een warm en sfeervol karakter waar je alle kanten mee op kunt.