Zitbanken

Hoekbank Siena - Army green - Fluweel - 2,5-Zits + Ottomane

€ 1.595,00

Bank Siena 2,5-zits + ottomane is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Siena 2,5-zits + ottomane vormt met zijn heerlijke losse kussens een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Siena items.

Hoekbank Salerno - Cognac - Microfiber - 2,5-Zits + Chaise Longue

€ 1.495,00

Bank Salerno 2,5-zits + chaise longue is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Salerno 2,5-zits + chaise longue vormt met zijn indrukwekkende design en heerlijke relax gedeelte een ontzettend comfortabele bank. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Salerno items.

Hoekbank Trento - Antraciet - Microfiber - Ottomane + 2,5-Zits

€ 1.295,00

Bank Trento ottomane + 2,5-zits is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Trento ottomane + 2,5-zits zorgt met zijn robuuste en krachtige uiterlijk voor een statement in huis en heeft een comfortabele zit. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Trento items.

Hoekbank Arezzo - Cognac - Microfiber - 2,5-Zits + Ottomane

€ 1.395,00

Bank Arezzo 2,5-zits + ottomane is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Arezzo 2,5-zits + ottomane vormt met zijn heerlijke losse kussens een comfortabel en stijlvol item om heerlijk in onderuit te zakken. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Arezzo items.

Hoekbank Modena - Cognac - Microfiber - 2,5-Zits + Ottomane

€ 1.495,00

Bank Modena 2,5-zits + ottomane is een luxe, zeer kwalitatieve bank, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bank Modena 2,5-zits + ottomane vormt met zijn krachtige en robuuste vormen een statement in huis. Tevens zeer geschikt te combineren met de andere Modena items.